fbpx

ד"ר חגית אולנובסקי על הקשר בין צריכת בשר למשבר האקלים, "שלי וגואטה" (19.07.21)

ד"ר חגית אולנובסקי, מומחית לניהול סיכוני בריאות וסביבה, ממייסדות הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא, התראיינה בתוכנית
"שלי וגואטה" ודיברה על הקשר בין הצלחת שלנו לשינויי האקלים, לאור אסונות הטבע המתרחשים בימים אלו באירופה
ובמקומות אחרים בעולם. אז מה אפשר לשנות בהתנהלות שלנו, שימנע את האסון הבא? האזינו לראיון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן