אכלנו אותה: על מזון ומשבר אקלים | ד”ר חגית אולנובסקי | מזון למחשבה | האוניברסיטה המשודרת

ד”ר חגית אולנובסקי על מזון ומשבר האקלים בפודקאסט של האוניברסיטה המשודרת לרגל הוצאת הספר “מזון למחשבה – היסטוריה, חברה ותרבות על הצלחת”.
הספר המרתק נכתב על ידי מומחי אוכל, היסטוריה, חברה, תזונה וסביבה וכולו מסע מרתק של טעימות מההיסטוריה של התזונה דרך הקשרים של האוכל עם מגדר, דת, כלכלה התנהגותית, אמנות, פוליטיקה של ספרי בישול ועד ארוחות טלוויזיוניות.
נגיעות עדכניות על הקשרים המורכבים של מערכות מזון, הצלחת שלנו, משבר האקלים ועד בטחון תזונתי, מה משמעותו וכיצד נוכל להבטיחו כיום ובעתיד.

אז איך משפיע המזון שאנחנו אוכלים על משבר האקלים וכיצד הוא מושפע ממנו? מהן ההשלכות של הצריכה התעשייתית של מזון מן החי? ואילו פיתוחים טכנולוגייים עשויים לשפר את המצב? האזינו 👇

מזון למחשבה - האוניברסיטה המשודרת
השארת תגובה