ד"ר דורית אדלר על מזון אולטרה מעובד | "סביבנו"

עלייה דרמטית בצריכת מזון אולטרה מעובד בעיקר בשכבות הסוציואקונומיות החלשות ואצל בני נוער, כך חושף נייר העמדה החדש של משרד הבריאות שפורסם בספטמבר השנה על צריכת מזון אולטרה מעובד וההשפעתה על הבריאות.
ד"ר דורית אדלר בראיון לתוכנית הרדיו "סביבנו" ברדיו קול הגליל העליון, מסבירה מהו מזון מעובד ומהו מזון אולטרה מעובד? מהן ההשלכות הבריאותיות והסביבתיות של צריכת מזון אולטרה מעובד? איך לצרוך נכון מזון שבאמת יזין אותנו בערכים תזונתיים? וכמה כל זה עולה לנו? האזינו לראיון.

מזון אולטרה מעובד בסופר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן