שינוי כיוון, הינו מהלך שמוביל ד"ר דב חנין, בשיתוף עם ארגוני סביבה, ומהותו היא השינוים הנדרשים באופן מידי בתחומי הסביבה, הקיימות ומשבר האקלים. בתוך כך הטרנספורמציה במערכות מזון הינה גורם קריטי בכל היבט וכאן אנחנו נכנסים לתמונה. אז איך משנים כיוון בתחום התזונה ומערכות המזון בנות הקיימא ויוצרים שינוי אמיתי? קראו את נייר העמדה שפרסמה ד"ר דורית אדלר "ביטחון תזונתי משבר האקלים – השפעות הגומלין של המזון על הסביבה ומגיפות ההשמנה, אי ביטחון תזונתי, ועת החירום האקלימית."
ההפנייה לנייר העמדה לא נפתחת