מערכות מזון ומשבר האקלים (חלק 2) | וובינר מס' 8
צפו בהקלטת המפגש המרתק שזכה להשתתפות מרשימה ומשובים חיוביים משמעותיים, בנושא מערכות מזון ומשבר האקלים.
אז מה היה לנו?
ד"ר דורית אדלר, נשיאת הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא וממובילות אשכול מערכות המזון, מים וטבע של פורום האקלים של הנשיא הנחתה וסיכמה את המפגש.
ד"ר דב חנין, יו"ר פורום האקלים הישראלי וח"כ שרן השכל, יו"ר ועדת החינוך, התרבות והספורט בכנסת נשאו את דברי הפתיחה.
ההרצאות:
ד"ר סיגל טפר וד"ר מורן מגנזי על סביבות מזון: מהן ומהי השפעתן על תזונה, בריאות ואקלים?
סיון בן אברהם על נזקים סביבתיים ובריאותיים של מזון אולטרה מעובד.
ד"ר מרטין קארהר על בזבוז מזון, תרומות מזון ובטחון תזונתי.
פרופ' חגי לוין על פרסום ושיווק מזון, בריאות הציבור ומשבר האקלים – הבעיות והפתרונות.
עו"ד אמנון קרן על היבטים רגולטוריים של מזון מן החי לאדפטציה ומיטיגציה של משבר האקלים.
תודה לכל המציגים והמשתתפים.