fbpx

ביטחון תזונתי אישי ולאומי | ד"ר דורית אדלר | מזון למחשבה | האוניברסיטה המשודרת

ד"ר דורית אדלר על ביטחון תזונתי אישי ולאומי בפודקאסט של האוניברסיטה המשודרת לרגל הוצאת הספר "מזון למחשבה – היסטוריה, חברה ותרבות על הצלחת".
הספר המרתק נכתב על ידי מומחי אוכל, היסטוריה, חברה, תזונה וסביבה וכולו מסע מרתק של טעימות מההיסטוריה של התזונה דרך הקשרים של האוכל עם מגדר, דת, כלכלה התנהגותית, אמנות, פוליטיקה של ספרי בישול ועד ארוחות טלוויזיוניות.
נגיעות עדכניות על הקשרים המורכבים של מערכות מזון, הצלחת שלנו, משבר האקלים ועד בטחון תזונתי, מה משמעותו וכיצד נוכל להבטיחו כיום ובעתיד.

אז כיצד מוגדרת רמת הביטחון התזונתי של אדם? מדוע אי-ביטחון תזונתי כרוך בעוני ובתחלואה? מהם הגורמים הגלובליים המשפיעים על סל המזון שלנו? וכיצד יכולה המדינה לדאוג לביטחון תזונתי ברמה הלאומית? האזינו 👇

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן