• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
DONATE
הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא
  • אודות
  • פעילות
    • מרכז ידע
    • ממשל ומדיניות
    • פעילות בקהילה
  • פרסומים
  • מאמרים
    • תזונה
    • מדיניות
    • סביבה
  • הצוות
  • צור קשר
  • אודות
  • מפגשי הפורום
  • פעילות
  • פרסומים
  • תזונה
  • חקלאות
  • תעשייה
  • סביבה
  • מדיניות
  • צור קשר | Contact us
  • DONATE
  • ENG
הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא
  • אודות
  • פעילות
    • מרכז ידע
    • ממשל ומדיניות
    • פעילות בקהילה
  • פרסומים
  • מאמרים
    • תזונה
    • מדיניות
    • סביבה
  • הצוות
  • צור קשר
  • אודות
  • מפגשי הפורום
  • פעילות
  • פרסומים
  • תזונה
  • חקלאות
  • תעשייה
  • סביבה
  • מדיניות
  • צור קשר | Contact us
  • DONATE
  • ENG
יוני 22, 2015 22:44 אין תגובות

תמר מקוב - הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא הרצאתה של תמר מקוב, אוניברסיטת ייל- כמה גלובאלי החלב המקומי שלי? במסגרת מפגש 10, מרץ 2015 בנושא מזון מקומי.

 

הרצאות מזון מקומי סרטוני וידיאו
« הקודם
הבא »
השארת תגובה

ביטול

© כל הזכויות שמורות לפורום הישראלי לתזונה בת קיימא
A-2-Z נגישות ושיווק באינטרנט
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס