בפברואר 2019 ערכנו מפגש מרתק בנושא ההייפ סביב החלבון והמחלוקת המקצועית בסוגיה. המפגש עורר הדים רבים, ולבקשת הקהל, אנו שמחים לפרסם את ההרצאות שהוצגו בו.
ההיסטוריה וההיסטריה של החלבון
טל חייקין, הפורום לתזונה בת קיימא
מה שיותר יותר טוב? סקירת ספרות על הקשר בין חלבון לבריאות.
סיון בן אברהם, מכון גרטנר והפורום לתזונה בת קיימא
כמה זה עולה לנו”? עלות-תועלת סביבתית ותזונתית של צריכת חלבון.
דנה פיליפ אפרתי, הפורום לתזונה בת קיימא, דוקטורנטית באפידמיולוגיה של תזונה וסביבה
תחליפי חלבון בתעשיית המזון: המקרה של השוק ההודי
אופיר מזרחי, נימרנה ייעוץ, יזם ויועץ פיתוח עסקי לשוק ההודי