מפגש שיגעון החלבון - ההרצאות

בפברואר 2019 ערכנו מפגש מרתק בנושא ההייפ סביב החלבון והמחלוקת המקצועית בסוגיה. המפגש עורר הדים רבים, ולבקשת הקהל, אנו שמחים לפרסם את ההרצאות שהוצגו בו.‎‎

ההיסטוריה וההיסטריה של החלבון

טל חייקין, הפורום לתזונה בת קיימא 

מה שיותר יותר טוב? סקירת ספרות על הקשר בין חלבון לבריאות.​

סיון בן אברהם, מכון גרטנר והפורום לתזונה בת קיימא 

כמה זה עולה לנו”? עלות-תועלת סביבתית ותזונתית של צריכת חלבון.

דנה פיליפ אפרתי, הפורום לתזונה בת קיימא, דוקטורנטית באפידמיולוגיה של תזונה וסביבה

תחליפי חלבון בתעשיית המזון: המקרה של השוק ההודי

אופיר מזרחי, נימרנה ייעוץ, יזם ויועץ פיתוח עסקי לשוק ההודי