מפגש: זליגת מזהמים מפלסטיק למזון

קופסאות פלסטיק למזון

ב-18 בדצמבר 2018 התקיים מפגש לימוד שהתמקד בזליגת מזהמים מפלסטיק למזון ולשתיה חמה. 
המפגש התקיים באודיטוריום במוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט באוניברסיטת תל אביב.
את ההרצאה המרכזית במפגש העבירה ד"ר חגית אולנובסקי, מומחית לניהול סיכוני בריאות וסביבה, אשר סקרה את המידע הקיים כיום בנוגע לשימוש בכלי פלסטיק לאחסון, חימום והגשת מזון, וכללה גם המלצות מעשיות להפחתת החשיפה למזהמים הללו בישראל. 

 המפגש תועד וניתן לצפות בוידאו הערוך כאן

למתעניינים, תמצאו כאן את מצגת המפגש: פלסטיק ומזון

בעקבות המפגש הותנעו מספר שיתופי פעולה להפחתת החשיפה למזהמים מפלסטיק במוסדות חינוך ומסגרות נוספות. נעדכן בהקדם על ההתקדמויות !

דילוג לתוכן