עושים סדר חדש: "האם הגיעה העת להגיש לנו תפריט חדש?"

מצד אחד אנחנו מחפשי אוכל שלא רק יזין אותנו, אלא יתן לנו גם חוויה רגשית. מצד שני, המודעות שלנו לאוכל בריא הולכת וגוברת. האם אפשר לגשר בין שתי השאיפות האלה? האם מזון בריא יכול להיות גם אוכל מושך? בשאלות אלו דנו במסגרת הכנס השנתי שלנו. ננה שרייר, מסעדנית ובעלת מסעדת “ננוצ’קה”, ואורי שביט, בעלת הבלוג “טבעוניות נהנות יותר”, הסבירו איך אפשר להפוך את האוכל הבריא למושך יותר.

השארת תגובה