הים הוא לא אותו הים והדגים הם לא אותם דגים: היבטים תזונתיים וסביבתיים של דגי מאכל
העלייה בצריכת הדגים והתפתחות החקלאות הימית הביאו לשינויים מרחיקי לכת באופן גידול דגי מאכל ויש לכך השלכות רבות על הסביבה ועל הערך התזונתי של הדגים, חלקן ידועות וחלקן עדיין לא.
בעוד שההמלצות לצריכת דגים די גורפות, המחקרים עליהם התבססו נערכו בעיקר על דגים מדיג בים הפתוח. מהן ההשלכות של גידול תעשייתי של דגי מאכל? במפגש נבחן היבטים סביבתיים, בריאותיים ותזונתיים של צריכת דגים.
המפגש יתקיים ביום רביעי, 9.9, בשעה 18:00 באמצעות Zoom ובפייסבוק Live. המפגש ללא עלות אך מותנה בהרשמה מראש.
בברכת בריאות טובה,
הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא
תודה