פרסומים בתקשורת

הפעילות של הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא זכתה במרוצת השנים לתשומת לב רבה בתקשורת הישראלית והבינלאומית. בעמוד זה תוכלו להתרשם ולהתעדכן בפרסומים הנוגעים לפעילות הפורום בתקשורת.

מיקי חיימוביץ ודניאלה לונדון
אנחנו בתקשורת

פרופ' יורם יובל וטל חייקין "אוכלים על הספה" | אצל מייקי חיימוביץ ודניאלה לונדון

פרופ' יורם יובל וטל חייקין "אוכלים על הספה" | אצל מייקי חיימוביץ ודניאלה לונדון פרופ׳ יורם יובל פסיכיאטר, חוקר מוח ומרצה האוניברסיטה העברית וטל חייקין, דיאטנית קלינית ומנהלת הפורום לתזונה

קרא עוד »
ביטחון תזונתי
אנחנו בתקשורת

ד"ר דורית אדלר | ביטחון תזונתי | תוכנית 'החקלאות' ברדיו 'קול רגע'

ד"ר דורית אדלר | ביטחון תזונתי | תוכנית 'החקלאות' ברדיו 'קול רגע' האם מדינת ישראל תיאלץ להתמודד עם משבר באספקת מזון?  ד"ר דורית אדלר בראיון לתוכנית 'החקלאות' ברדיו 'קול רגע' על החקלאות

קרא עוד »
מזון למחשבה - האוניברסיטה המשודרת
אנחנו בתקשורת

אכלנו אותה: על מזון ומשבר אקלים | ד"ר חגית אולנובסקי | מזון למחשבה | האוניברסיטה המשודרת

אכלנו אותה: על מזון ומשבר אקלים | ד”ר חגית אולנובסקי | מזון למחשבה | האוניברסיטה המשודרת ד"ר חגית אולנובסקי על מזון ומשבר האקלים בפודקאסט של האוניברסיטה המשודרת לרגל הוצאת הספר

קרא עוד »
מזון אולטרה מעובד בסופר
אנחנו בתקשורת

ד"ר דורית אדלר על מזון אולטרה מעובד | "סביבנו" רדיו קול הגליל העליון

ד"ר דורית אדלר על מזון אולטרה מעובד | "סביבנו" עלייה דרמטית בצריכת מזון אולטרה מעובד בעיקר בשכבות הסוציואקונומיות החלשות ואצל בני נוער, כך חושף נייר העמדה החדש של משרד הבריאות

קרא עוד »

פרסומים נוספים מהעבר

19.6.2017 - הארץ (בשיתוף מכון דוידסון לחינוך מדעי): ״תעשיית הבקר גורמת נזק סביבתי אדיר, אבל האם האלטרנטיבות טובות יותר?״

25.6.2017 - כלכליסט: ״לא רק סימון מוצרים: תוכנית למיסוי מזון מזיק תוגש למשרד רה"מ״

23.6.2017 - וואלה: ״כך תדעו כמה יעלה לסביבה הביס הבא מההמבורגר״

28.6.2017 - דה מרקר: ״השינוי בהרגלי התזונה צריך להתחיל בבתי הספר״

19.6.2017 - YNET: ״משרד הבריאות מפרסם: התפריט השבועי שימנע מחלות״

19.6.2017 - הארץ: ״פחות בשר: יותר ירקות ופירות: המלצות התזונה החדשות של משרד הבריאות״

19.6.2015 - כלכליסט: ״סוף עידן הבורקס? התנגדות ה-FDA לשומני הטראנס מאותתת לתעשיית המזון על הבאות״

1.3.2017 - העין השביעית: ״פרות מתות בסתר״

16.6.2017 - כלכליסט: ״בין ישראל לפירנצה: על מזון, תחלואה ושמן זית״

19.12.2016 - העין השביעית: ״נפלט להם״

11.1.2017 - הארץ: ״מסע בעקבות הטעם הנפלא של התרנגולות הצלויות״

22.10.2016 - הידען - ״בשר מאובד״

15.12.2016 - העין השביעית: ״עשר כוסות חלב = אגוז אחד״

25.9.2016 - וואלה: ״גזי חממה, זיהום מים וחיסול שטחים: המחיר הסביבתי של החג״

21.8.2016 - ערוץ 7: ״ההצעה של ח"כ קורן למאבק בסלמונלה״

22.6.2016 - הארץ: ״יו"ר איגוד יצרני המזון: "אין מזון לא בריא - יש בריא ובריא יותר"

20.7.2016 - הטלווזיה החברתית: ״לא ללעוס, לבלוע״

19.6.2016 - הארץ: ״גם בגיל 80, "הטליבאן של המזון" ממשיכה להיאבק בקוקה קולה״

27.7.2016 - העין השביעית: ״לחצים פסיכיים״

17.9.2016 - וואלה: ״כמה אמינים הסימנים "אורגני", "רכיבים טבעיים" ו"ידידותי לסביבה"״

27.7.2016 - העין השביעית״ ״כיצד מאכילים אתכם״

10.6.2016- YNET: ״מיליונים לפח: ירקות ופירות מושמדים כי הם מכוערים״

19.3.2016 - וואלה: ״מיליארדים הולכים לפח: איך נלחמים בבזבוז מזון״

3.6.2016 - כלכליסט: ״פחות בשר, יותר קטניות ופירות״

19.4.2016 - מאקו: ״חיים אורגנים״

6.4.2016 - העין השביעית: ״אל תוך הריק״

5.2.2016: YNET: ״יותר מזהם מתחבורה:מזהמים העולם עבור סטייק״

9.3.2016 - וואלה: ״תנובה הפסיקה למחזר את עודפי החלב - האם הסינים אחראים?״

8.3.2016: וואלה״ : ״מחקר: החקלאות האורגנית תאכיל את רעבי העולם?״

20.12.2015 - News1: ״חקלאות במבחן״

27.2.2016 - העין השביעית: ״עיתונות מעובדת״

1.11.2015 - כלכליסט: ״רפורמה בשוק הפטם: חזון שגוי של האוצר״

26.6.2017 - 103FM - גבי גזית, ״תוכנית להטלת מס על מזון עתיר סוכר״

6.4.2016 - קול העין (העין השביעית)

19.6.2017 - אקולייף (אקו99): ״פחות בשר, יותר ירקות״

22.6.2017 - כאן ועכשיו - שש כלכלי עם שאול אמסטרדמסקי (מדקה 23:40 )

20.6.2017 - רשת, מערכת יאמיז: המלצות התזונה החדשות

20.6.2017 - ערוץ 10, דני רופ עד 10: המלצות התזונה החדשות

19.6.2017 - חדשות האוכל (דקה 1:30): ״פחות בשר, לאכול יותר קטניות: התפריט המומלץ של משרד הבריאות״

18.6.2017 - עושים סדר חדש: ״האם הגיעה העת להגיש לנו תפריט חדש?״ (מדקה 1:10)

דילוג לתוכן