מזון ומשבר האקלים עם ד''ר חגית אולנובסקי | ליעד מודריק | גלצ

הקשיבו לראיון המרתק של ד"ר ליעד מודריק עם ד"ר חגית אולנובסקי בנושא מזון ואקלים, במסגרת קורס "מבוא לקיימות ומשבר האקלים" בגלצ.
אז כיצד משפיע משבר האקלים על התפריט שלנו? מדוע צריכת בשר היא הרסנית כל כך מבחינה אקולוגית? האם בעתיד הקרוב נצטרך לאכול חרקים? ואיך אפשר לעזור לכדור הארץ בעזרת כמה בחירות קולינריות?
מזון ומשבר האקלים עם ד''ר חגית אולנובסקי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן