fbpx

הכנס השנתי של הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא – 26.6.17, מכון ויצמן, רחובות

בישראל מתקיימים בו-זמנית מגפת השמנה ההולכת ומתעצמת ואי-ביטחון תזונתי ניכר. פרדוקס זה הינו תולדה של סביבת מזון לקויה. למרות הצורך להגדיל את זמינות המזון הבריא לכלל התושבים בישראל, החקלאות הישראלית קורסת וכשליש מהמזון המיוצר – מבוזבז. תהליכי גלובליזציה ושינויי אקלים צפויים להגדיל את הנטל על מערכת המזון העולמית, ועל הישראלית בפרט.

הכנס של הפורום לתזונה בת קיימא יערך באולם ויקס, במכון ויצמן, רחובות ב-26 ביוני 2017. בכנס מיוחד זה ידונו אקדמאים, פוליטיקאים, שפים, חקלאים, עיתונאים, אנשי סביבה, ואנשי מערכת הביטחון בנושאים בוערים אלו, ויחד ננסה למצוא פתרונות מעשיים למשבר המזון בישראל: כיצד ניתן להתמודד עם אתגרים אלו היום ובעתיד? איך נוכל להבטיח ביטחון תזונתי אישי ולאומי? מהו תפקידו של כל מגזר ביצירת סביבת מזון בריאה ובת קיימא? 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן